En glädjens dag!

Idag har vi fått ihop 3400:- till kylskåpet! Tack alla ni som skänkt: Janina, Ingrid, Ethel, Anki, Petra, Roddy, Björn, Camilla, Anna, Monika, Inga och flera okända. Vilken fantastisk omtanke!
Överskottet på 400:- ska finaste Maiga få, det är gumman i sjalett. Hon bor helt själv i ett ruckel, långt från allt, det enda besök hon får är från socialarbetaren som inte kan hjälpa till med så mycket. Hon hade en spis som rök in så det var svårt att andas, vi stod bara ut en liten stund: hon bor där. Jag ska maila Ivars att han ser till att någon kan fixa problemet, kanske räcker pengarna till några fler höns också!
Ett stort och varmt tack till er alla!!

Kommentarer

  1. Så underbart att ni tog tag i detta. Så glada de ska bli över sitt kylskåp. Men jag oroar mig för den ensamstående mamman i kalla lägenheten. Dinah

    SvaraRadera
  2. Åh, vad skönt att det löste sig med kylskåp till slut!!!
    Önskar att vi kunde göra ännu mer!

    Det största och varmaste tacket ska du och Peter ha...för allt ni har gjort ..och för att ni låtit oss följa våra paket!!!

    Massor av bamsekramar!!!!

    SvaraRadera
  3. Roligt att höra :-)

    SvaraRadera
  4. Ja visst är det härligt! Hela dagen har jag gått omkring med ett leende:-)
    Dinah; Peter och jag kommer att ekonomiskt ta hand om den ensamstående mamman framöver. Vi har sedan många år fadderbarn i olika länder, nu är det dags för en faddervuxen!

    SvaraRadera
  5. Åh, så skönt att höra. Underbart att ni satsar så mycket på medmänniskorna. Tack! Dinah

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se