Ett kylskåp...

Några har frågat om inte kylskåp är lite av en lyx i en tillvaro där allt saknas. Men ett kylskåp kan just vara skillnaden mellan en hopplös tillvaro och en möjlighet att försörja sig!
Mamman i familjen är utbildad kock men det finns ju inga jobb. Men hon odlar grönsaker, potatis, tomater mm och fick i somras ihop en fin skörd. Men sen då? Att inte kunna förvara allt tills det är marknadsdags gör att mycket går till spillo. Hon skulle kunna med ett kylskåp förvara mjölk och smör för att kunna baka och sälja...
Hon ges möjligheter!
Vi har hittills fått ihop 2100:-, tack alla ni som givit ett bidrag. (Vi lade ut summan på plats, så de får kylskåpet vare sig vi får ihop pengarna eller ej)
Vi kommer att få bilder av Liane och Ivars när skåpet anländer:-)
Själv tänker jag och min man förära familjen med en get, nu kommer de ju att kunna ställa in mjölken i nya kylen!!
Tack igen, jag blir alldeles varm i hjärtat av era bidrag

Kommentarer

  1. Om ni får ihop pengar till kylskåpet, så skänk en tanke till Dinah Wännstedt i Kallhäll. Det var hon som tipsade och skickade länken till er - om kylskåpet - och jag bara lade ut det hela på min blogg och så anslöt Ulrika och Rexxie (Anders Nilsson) och kanske någon fler?
    Roligt att få vara med! hälsar Elisabet.

    SvaraRadera
  2. Hej Elisabet! Vi skänker en tanke till er alla.....tack för att ni är med och sprider budskapet !
    Vi kan idag glatt berätta att vi fått in 3400:- ! Vad vi gör med överskottet? Inga problem- de går oavkortat till "våra" familjer som vi besökte. Vi kommer hela tiden att tala om vart pengarna går

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se