Mattssons Guld i Grekland

Grekland 31 maj
Tre pyttesmå kattungar kastade i en kartong utmed vägen, oj så arg man blir. Och alla bara passerar förbi på väg till stranden! Har efter mycket om och men hittat en ideell organisation i Rethymnon som kommer och hämtar dem om en timme , hoppas det funkar.
























Grekland 31 maj 
Vilken härlig dag! Vi mötte två underbara kvinnor från animalscare för att visa var kattungarna befann sig. Den ena var livlös med enorma fästingar över hela kroppen och ögonen fulla av var så hon var lätt att få tag i.De andra gömde sig i ett stort snår och vägrade komma ut och det var omöjligt att få tag i dem. Men just som kvinnorna gav upp så kom de ut på rangliga ben, åh vilken lycka!! Alla tre fick fara till veterinären, vår skänkta slant räcker till kastrering (så småningom), vård och ett tillfälligt hem tills de hittar någon som vill ha dem. Jo jag vet att det finns tusentals till, men nu mår dessa tre bra plus att de inte kommer att skapa 100 katter till i sin tur!


Grekland 3 juni
Fick ett mail igår att kattungarna nu varit hos veterinären, blivit av med hundratals fästningar, fått antibiotika och nu börjat äta lite. Happy som vi döpte den som var så dålig till (vi tänkte han måste få ett positivt namn) kommer att klara sig bra tror de. Nu kan jag åka hem med glatt hjärta!!




















Alla kan göra något! 


Gå in på www.animalscare.gr eller skänk en slant till någon av våra butiker. Den 3/8 åker vi igen, och kommer då överräcka pengarna personligen. 

Kommentarer

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se