Alla djur jag vill ta med mig hem...

Vi har besökt Lindas shelter här på Kreta och fick träffa denna fantastiska kvinna som jobbar för att  ge Kretas övergivna hundar ett drägligt liv. Vi kunde överräcka 800 euro från butikens insamlig-ett varmt tack från Linda till er alla!

 Vi kunde även överlämna 800 euro till Animalscare som arbetar för att ägare skall kastrera sina husdjur, de försöker även upplysa grekerna om djurrättsfrågor. Ingen lätt uppgift. Olga Liara, som hjälpte mig sist då vi var här  och fann tre små kattungar, fick resten av pengarna. Trots sin egna besvärliga situation tar hon hand om både hundar och katter i sitt hem och ser till att de kastreras och vaccineras. Nu har hon resurser att hjälpa några fler. Även hon tackar!


Denna lilla byracka har vi valt att ta hem till oss, en underbar liten kille som inte vill vara tillsammans med 200 andra hundar  utan bara vill ligga i någons knä. Vilket han snart ska få göra! Det var ju inte tänkt att vi skulle skaffa en tredje hund, men så kan det gå! Letar du hund? Det finns tusentals vänliga, fina hundar som inget hellre vill än få ett bra hem!! Förvisso inte renrasiga men oj så personliga:-)

Kommentarer

Kontakta oss

Mattssons Guld
Kungsängsgatan 21
UPPSALA
018-130554


info@mattssonsguld.se